Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (9 st)
Taleggio

Taleggio

Michelangelo
Färskvaror
Art.nr. 201241
KG
1x2xca2,2 kg
KGD
1xca2,2 kg
Taleggio 26%

Taleggio 26%

Galbani
Färskvaror
Art.nr. 214496
KG
1x2xca2,2 kg
KGD
1xca2,2 kg
Linus Kittost

Linus Kittost

Skärvångens
Färskvaror
Art.nr. 757013
KG
1x ca 1,5 kg
Stafva Ockra Kittost

Stafva Ockra Kittost

Holy Local
Färskvaror
Art.nr. 212969
FRP
4x230 g
reblochon de Savoie 28% BP

reblochon de Savoie 28% BP

Masson
Färskvaror
Art.nr. 213534
FRP
6x450 g
Påverås Brun Morbier

Påverås Brun Morbier

Påverås
Färskvaror
Art.nr. 202648
KG
1x4xca1,6 kg
Raclette 28%

Raclette 28%

Ermitage
Färskvaror
Art.nr. 205777
KG
1xca7 kg
KGD
1xca7 kg
Getost Caprin Rouge 29%

Getost Caprin Rouge 29%

Skärvångens
Färskvaror
Art.nr. 210526
KG
1x6xca1,5 kg
Morbier 26 %

Morbier 26 %

Wernersson Ost
Färskvaror
Art.nr. 201905
KG
1x1xca6 kg
Filter
  • Varumärke
  • Ursprungsmärkning
  • Leverantör
Senaste nytt
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Våra produktspecialister har en gedigen erfarenhet när det kommer till att hitta den bästa drycken till maten eller till baren. Här ger de sina bästa tips på produkter och hur man ska tänka för att optimera sitt alkoholfria utbud i sommar.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.