Varor (167 st)
Cheddar seriously strong white vintage 34,4%
Seriously strong
Färskvaror
Art.nr. 212594
KG
1x2xca2,5 kg
KGD
1x2,5 kg
Prästost mellanlagrad 35%
Menigo Färskvaruhallen
Färskvaror
Art.nr. 900728
KG
1x8xca1,05 kg
KGD
1xca1,05 kg
Filter
- Bransch och matkultur
- Färskvaruhallen
Italienska_köket (4)
Italienska köket 2
- Varumärke
Menigos egna varor (8)Menigos egna varumärken (5)Kevin testar 2 (0)Kevin testar (0)eliaz (5)Allerum (11)Almnäs bruk (6)Arla (13)Arla Ko (11)Arla Ost (1)
Visa alla - Leverantör
Menigo (8)Arla Foods ABFalbygdens Ost (20)Arla Foods AB (34)Skånemejerier Storhushåll AB (29)Norrmejerier Ek.förening (3)Almnäs Bruk AB (6)Arthur Borghs Sörbro Gård (1)B&p Handelskompagni AB (1)Bel Nordic AB (1)Caseificio Boni Pro S.r.l. (6)
Visa alla - Hållbara val
Kravmärkt (15)Ekologisk (4)EU Ekologisk odling (7)
- Ursprungsmärkning
Skyddad urspr bet (5)Skyddad geog bet (1)
- Fri från
Laktosfri (1)
- Svenskt
Från Sverige (1)
- Kosthållning
Nyckelhålsmärkt (1)
Senaste nytt
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
Mousserande vin
Mousserande vin
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.