Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (14 st)

Kalkonbröst rökt skivad 1 kg

Brakes
Färskvaror
Art.nr. 901066
FRP
6x1 kg

Kalkonbröst rökt skivad

Signal & Andersson
Färskvaror
Art.nr. 214367
KG
1x3xca1,8 kg
KGD
1xca1,8 kg

Kalkonbröst bastu skiv

Ingelsta
Färskvaror
Art.nr. 207593
FRP
5x1 kg

Kalkonbröst basturökt

Ingelsta
Färskvaror
Art.nr. 743378
KG
1x2xca2,5 kg

Kalkonbröst rökt skivad 250 g

Brakes
Färskvaror
Art.nr. 901067
FRP
12x250 g

Kalkon Varmrökt Tunna Skivor

Pärsons
Färskvaror
Art.nr. 207718
FRP
6x200 g

Mortadella kalkon skivad

Qibbla Halal
Färskvaror
Art.nr. 201764
FRP
12x200 g

Kalkonsalami skiv Halal

Qibbla Halal
Färskvaror
Art.nr. 212250
FRP
12x200 g

Kalkon varmrökt tunna skivor

Pärsons
Färskvaror
Art.nr. 207719
FRP
5x500 g

Kalkonbröst alrökt skivad

Ingelsta
Färskvaror
Art.nr. 205055
FRP
8x110 g

Rökt Kalkon PLB

Pärsons
Färskvaror
Art.nr. 213268
FRP
10x120 g

Kalkonsalami PLB

Pärsons
Färskvaror
Art.nr. 213264
FRP
8x100 g

Basturökt Kalkonbröstfilé Sverige

Sverige
Färskvaror
Art.nr. 215057
KG
1x2xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg

Kalkonbröst Basturökt Sverige

Ingelsta
Färskvaror
Art.nr. 215060
FRP
6x500 g
Filter
  • Varumärke
  • Kosthållning
  • Svenskt
  • Fri från
  • Leverantör
Senaste nytt
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Våra produktspecialister har en gedigen erfarenhet när det kommer till att hitta den bästa drycken till maten eller till baren. Här ger de sina bästa tips på produkter och hur man ska tänka för att optimera sitt alkoholfria utbud i sommar.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.