Varor (227 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Färskvaruhallen
Italienska_köket (1)
Italienska köket 2
- Distrikt
Valpolicella (15)Côtes du Rhône (16)North Coast (2)Chianti (6)Swartland (1)Barbaresco (1)Barbera d'Alba (3)Barbera del Monferrato (1)Barolo (2)Barossa Valley (1)
Visa alla - Varumärke
Menigos egna varor (1)Menigos egna varumärken (0)Kevin testar 2 (0)Kevin testar (0)eliaz (0)Vin (225)USA (2)
- Land
Italien (67)Frankrike (55)Spanien (41)USA (17)Libanon (5)Argentina (13)Australien (10)Chile (2)Israel (1)Nya Zeeland (1)Portugal (2)Sydafrika (6)Tyskland (3)Uruguay (2)Österrike (2)
- Hållbara val
Ekologisk (25)EU Ekologisk odling (2)Fairtrade/Rättvisemärkt (1)Kravmärkt (1)Ecolabel (2)
- Växtbaserat
Vegan (5)
- Leverantör
Pernod Ricard Sweden AB (25)Nigab AB (30)Hermansson & Co AB (31)Enjoy Wine & Spirits AB (21)The Wine & Spirits Collective (10)Amka Vinimport AB (4)Arvid Nordquist Hab (12)Avenue Wines AB (1)Bibendum AB (4)Carl Vin And Wine AB (1)
Visa alla - Region
Venetien (25)Rhonedalen (36)Kalifornien (14)Rioja (20)Bekaa (5)Abruzzerna (1)Alentejo (1)Alsace (1)Bierzo (1)Bordeaux (2)
Visa alla - Producent
Tommasi (8)Finca Constancia/Gonzalez Byas (1)Orlando (4)Chateau Musar (3)Alain Jaume (9)Accolade Wines (1)Albert Bichot (1)ALEJANDRO FERNANDEZ PESQUERA (1)Allesverloren Wine Estate (1)Alvaro Palacios (2)
Visa alla
Senaste nytt
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Våra produktspecialister har en gedigen erfarenhet när det kommer till att hitta den bästa drycken till maten eller till baren. Här ger de sina bästa tips på produkter och hur man ska tänka för att optimera sitt alkoholfria utbud i sommar.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.