Följ med hem till några av våra fantastiska producenter som levererar färskvaror till Färskvaruhallen Menigo. Vi möter dem på åkern, i båten eller i växthuset. Där det goda växer helt enkelt.
På Rosersbergs gård går innovation, djurvälfärd och hållbarhet hand i hand. Här lever grisarna i stora grupper och får röra sig fritt både ute och inne – året runt. Ett unikt uppfödningssystem som främjar djurens välmående och ger köttet bättre smak.
Följ med på en inspirerande rundvandring där vi möter gårdens ägare Johan Nilsson. Som delar med sig av sin filosofi kring djurhållning, hur växtodling och grisproduktion samverkar – och hur han vill fortsätta utveckla slutprodukterna i dialog med kockarna.
Följ med på ett inspirerande besök till den anrika gården i Borrby, där bonden Friedrich Pape sedan 2016 har förvandlat de gamla sparrisodlingarna till en blomstrande verksamhet. Hör om Friedrich erfarenheter och passion för riktigt bra råvaror. Och hemligheten bakom att han alltid är först med att leverera den första frilandssparrisen till Färskvaruhallen Menigo på våren.
Vi på Menigo vet hur viktiga färskvarorna är för dig som kock och krögare. Därför har vi lanserat Färskvaruhallen Menigo. Ett ännu vassare och spetsigare färskvaruerbjudande inom kött, chark, frukt, grönt, fågel, fisk, skaldjur och delikatesser. Med egen import och förädling.
Hjärtat i vårt erbjudande är våra specialister med lång erfarenhet från branschen som finns där för att tipsa och inspirera dig till nya matupplevelser.
Läs mer om Färskvaruhallen Menigo och vårt färska erbjudande här
Vill du kontakta oss direkt! Ring 010-707 73 91 och bli kopplad till din lokala specialist. Du hittar även fler kontaktuppgifter här.